Lycka i doft!

Visste du att man kan rena luften med hjälp av en doftlampa? Nja, jag visste faktiskt inte det. Jag har en riktigt känslig näsa och är väldigt noga med att mitt hem ska lukta gott. Men, vem vill inte det? Jag går runt på Formex mässan och många har doftpinnar och ljus med dofter, men jag tycker ofta att den doften försvinner lätt..

MEN! Sen stöter jag på Lampe Berger! Jag blev helt förälskad och alla här hemma säger hela tiden ”Åh vad det luktar gott! Det luktar så himmelskt och rent” Och jag kan inte annat än att hålla med! Den är GALET underbar! Så in och beställ en sån här, du kommer INTE att ångra dig!

DSC_0388

När man använder en katalytisk doftlampa från Lampe Berger, tar det mindre än 20 minuter per 10 m2 att reducera dålig lukt från ett rum.

Den unika teknologin, som uppfanns för mer än 100 år sedan av en farmakologisk kemist, Dr. Maurice Berger och är orginalet. Den döljer inte dålig lukt utan teknologin, den patenterade brännaren, förstör molekylerna och kvar blir en underbart ren luft istället! 🙂

Samtidigt som den katalytiska doftlampan rengör luften sprids en fantastisk doft som stannar längre än någon jämförbar produkt. Det finns ca 70 utsökta dofter man kan välja mellan. Dofterna ger dig möjlighet att skapa en atmosfären i rummet och ge det en personlig känsla. 

Dem finns också i massor med olika utföranden och även som samlarobjekt! Kolla in deras facebook eller hemsida!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s