Sammanfattning Formex 2017

Jag var tvungen att ta mig till Formex idag igen , hann dock bara vara där en timme idag:-) Jag kände att jag inte var klar! Men blir man någonsin klar med Formex, jag tror inte det! 🙂

dsc_0029.jpg

Det är definitivt sammet som gäller i allt från möbler till julgranskulor. Färger som mörkblått (petrolium) , smaragdgrön. terrakotta och jordnära färger. Men också på tyger får det gärna vara stort och blommigt.

Den montern som fångade min uppmärksamhet mest och som verkligen vinner ett pris för kreativt och konstnärlig monter! Det är Filipiniana! Grymt snyggt gjort och det kändes som en blandning mellan lustiga huset och cirkus.

 

Jag har haft tre riktigt härliga dagar på Formex! Fortsatt gäller bullhuvuden, miniväxthus, gulddetaljer, silverdetaljer men också mycket naturmaterial och kork!

 

Nu är det dags att krypa i säng! Imorgon kommer jag även tipsa om något riktigt coolt och något som jag verkligen ÄLSKAR så stay tuned! 🙂

Sov gott alla!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s