Pridehelg och nyheter i hemmet!

God morgon!

I förra veckan var det PRIDE här i Stockholm, något jag själv stöttar! Jag tror på kärleken! Det är så himla härlig stämning i stan under pride veckan och massor med härliga aktiviteter. Vi var inne på söndagen under pridetåget.

Annars har det varit en lugn helg här hemma. Min sambo har tävlat i Golf, Klubb Mästerskapet på Ågesta Golfklubb och han kom 6:a. Vilket är jättekul!! Det var riktigt dåligt väder i helgen så dem hade inte turen med sig men kämpade på ändå!

Jag har fått hem ett underbart BULL huvud från Pysselgummans webbshop! Har du inte besökt henne än, gör det! Jisses så mycket fint! Inte nog med det, hon är så himla trevlig, bra service och snabba leveranser! Allt man kan be om! Så vad tycks?!

pysselgumman.jpg

jag har länge funderat vad vi ska ha där och testat ed allt från växter, ljus, spegel och så nu denna. Och detta kändes så himla rätt!! Ni som läsare får också 15% med koden INREDNINGSTIPSET hos Pysselgumman! Så in och kika! 🙂

Nu är det dags för en sen frukost! Kram på er!!

P.s Tänk på att du är dina kollegors arbetsmiljö så ge alla extra mycket energi denna vecka! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s