Köksrenovering på Gotland!

Hej kära vänner!

Nu sitter jag i morgonrock, nyduschad och njuter av en kaffe. Snart packar vi in barnen, hund och väskor i bilen för att dra ner mot Blekinge till svärföräldrarna för att sen dagen imorgon, tidigt, dra vidare mot Polen! Vi lämnar hunden där då vi ej får ha hund i lägenheten vi hyrt, tyvärr. Men han får det så bra på landet med dem andra hundarna.

Men! Nu över till något roligare! Köksrenovering.. En tjej jag stötte på för et tid sen då jag gjorde badrums inlägg med hennes renoverade badrum. I samma veva berättade hon att dem kommer renovera köket. Det ville jag såklart skriva om och det fick jag, så tack @feliciadahlgren!

felicia kök innan

felicia kök innan 3felicia kök innan 2felicia kök helhet innan

Först rev dem ner halva väggen in mot deras matsal, så det blev en bardisk och det skapar även mer ljus och mer känns mer öppet. Golvet saknade isolering, så även det har dem lagt till. och sen nytt golv.

felicia kök riverfelicia kök rivet

Efter allt slit ska det byggas kök från grunden. Köket är från IKEA, Veddinge i färgen grå. Bänkskivan, ugn, spishäll, diskmaskin är också dem från IKEA. Diskhon är från Blanco.
Väggarna har hon målat med kalklitir, färgen concrete. Totalt gick köket på ca. 70 000 kr.
Felicia kök efterfelicia kök efter 3felicia kök efter 2
Visst blev det fint? 🙂  Helt underbart tycker jag! Och ni vet kanske känslan, när man planerar, börjar riva och sen får se sitt resultat efter allt slit. Det är helt underbart!!
felicia kök stolar.jpg
Istället för matbord i köket så har dem gjort matsal, och istället satt dit två snygga stolar från Ellos och gjort en sittplats. Riktigt snyggt!
Nu bär det av mot Blekinge mina vänner!!
Kram påå er och hoppas att n fick lite köks-renoverings-inspiration! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s