Vem är jag?

Jag har fått frågor om vem jag är på Instagram och en del tycker att jag är för anonym. 🙂 Jo men så är det nog! Det är inte min mening att gömma mig, men har verkligen lagt ner så mycket tid på Inredningstipset att jag glömt bort mig själv! 🙂

erika.jpg

Erica, heter jag. Föddes med namnet Erika men ändrade K:et till ett C när jag gick i 4:an för jag tyckte inte om kantiga bokstäver i mitt namn 🙂

Jag är 34 år, Stenbock, alltså född i Januari. Föddes i Kalmar men flyttade till Stockholm 2007, så nu har jag bott här i 10 år. Bor i min drömvilla söder om Stockholm och har nu bott här i 3 år.

Är bonusmamma till 4 underbara barn i åldrarna 5, 7, 11 & 15 år. Och det är en fröjd att få ha dessa underbara barn i mitt liv! Deras pappa friade till mig den 14:e november 2015. Dock har vi inte hunnit med giftermålet än, men det kommer! 🙂 Vi har en dvärgpinscher hane som är 7 år som är en riktig ”mamma-gris”.

Jag har alltid många järn i elden. Jag driver eget företag, har Inredningstipset på Instagram & Facebook, bloggar, skriver en självbiografi och planerar att starta ett till företag till hösten. Mitt mål är att vara lycklig och göra det jag tycker är kul. Livet är för kort för att plåga sig igenom det!

Spelar golf tillsammans med min sambo. Har 33,5 i hcp (handikapp), så ni som hänger med, jag är inte så bra. 🙂 Har bara spelat i något år. Annars älskar jag att resa! Upptäcka världen från dess alla hörn! Har alltid älskat djur, hästar, ridning. Slutade dock rida som ung, men det lever med mig och min största dröm är fortfarande att ha en egen häst!

Älskar inredning och det är verkligen något som får min kreativa sida att jubla!

”I am not a stylist or a guru, i only maneuver the things until they fit me”

Jag tror på, precis som skönhet, att det ligger i betraktarens ögon, samma sak gäller inredning. Så länge det känns bra för dig så är det rätt. Det jag gör, är bara att hjälpa dig att se med nya ögon!

Ha en grym dag och STOR kram till er alla!

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s