Utemöbler!

Efter sol kommer regn, och efter regn kommer.. blåsväder?

Regnet är behövligt! Vår gräsmatta börjar bli brun och p.g.a vattenbrist i grundvattnet så har vi heller inte vattnat vår gräsmatta utan väntat på regnet. Och nu är det äntligen här! 🙂

Men, även om regnet faller så vet vi att efter regn kommer solsken. Och med solsken kommer grillsäsongen. Den har redan kommit hit och jag älskar grillat! Att få sitta ute och njuta av maten, känns som att maten dessutom blir godare utomhus, eller vad säger du?

Många letar du efter nya möbelgrupper utomhus. Och det finns mängder att välja mellan och så lika mycket olika prisgrupper. Men det som ibland kan vara svårt är att hitta ett prisvärt och snyggt matbord. Som inte faller ihop efter första året eller börja flagna färg.

Rusta har Många snygga olika men jag börjar med detta som ligger under 5000 kr. Här ingår 4 stolar, et bord och supersnygga stolsdynor. Fräscht, snyggt och tidlöst.

florens rusta.JPG

 

Säker du ett matbord som är i teak, billigt, snyggt och i bra kvalité? Då har vi IKEAS serie Äpplarö som är en riktigt klassiker.  För 3691 kr får du detta vackra bord, med fyra stolar och även stolsdynor till, som dessutom finns i flera olika färger och utföranden.

ikea äpplarö.JPG

 

Söker du ett mindre, kanske runt? Och gärna vill att det ska vara i vitt? Då har Bauhaus denna vackra matgrupp för 3995 kronor. Den här möbelgruppen är en riktig sommar-klassiker i polywood. Polywood ser ut som trä men kräver inget underhåll eller skötsel. Toppen säger jag!

bauhaus vita

 

En annan möbelgrupp hittade jag på Bergmans Möbler. Här finns det också massor att välja mellan, men jag föll för denna matgrupp som heter Leone och kostar nu 7995 kronor. Ljus och fräsch och stilren.

leone.JPG

Och varför inte ett lättskött, billigt, snyggt bord med stolar? Dessa stolar kan du dessutom stapla på varandra när du behöver ställa undan dem. Dock, när det kommer till glasbord och pollen.. jisses vad man får torka, men det är ju snyggt när det är rent! detta bord hittar du på Outl1 och det kostar 4495 kronor. Här kan du fynda till riktigt bra priser!

svart glas.jpg

Ja och vad avslutar vi med då? Jo ett vitt, runt bord från Furniturebox som bara kostar 2995 kronor! Jättesött litet runt bord i Aruba serien.

vitt bord aruba.jpg

 

Ha en grymt bra dag och hoppas att ni har fått njuta lite av solen! KRAM!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s