Sommarens ”must have”!

Kan vi äntligen säga att sommaren är här? Våren är iallafall här och just i skrivande stund sitter jag i Malmö. Och här, här är det sommar! Det blomstrar och luktar syren! Ibland önskar jag att man kunde gnugga på bilden och få fram doften av syrener 🙂

syrener

Men jag tänkte lägga upp lite saker som många av oss använder ofta på sommaren, våra så kallade ”must haves”.

Picknickfilt från Clas Ohlson för 129:-. Finns i massa olika utföranden! Så himla snygga och enkelt att ta med sig! 🙂

filtar.JPG

Och varför inte matcha den med en snygg och liten kylväska? Dessa fina hittar du på samma ställe, alltså Clas Ohlson, pris från 39,90:-. FYND!

kylväska.JPG

Tänk dig, en varm sommardag. Solen skiner och du sitter i solen. Vad behöver du? VÄTSKA! Det finns massor av olika modeller och priser på dessa vatten behållare med  tappkran och går idag att hitta nästan överallt. Fyll den med goda frukter, mynta eller vad som faller dig i smaken. Inte bara snyggt utan mycket gott också.

tappkran

Snygga utomhusmattor kan göra stor skillnad för både balkong eller större uteplats. Dessutom är det mysigare att gå på än sten. Det gör dessutom att det känns mer ombonat. Dessa fina kommer från ellos!

matta.jpg

 

När du bär av till stranden, tar dig ett dopp och kommer upp för att värma dig i solen så är det skönt att lägga dig på en stor handduk. Dessa handdukar är från H&M och jag bara älskar dem. Dem har hur mycket handdukar som helt! Och bra priser! 🙂

handdukar.JPG

Så nu är det dags för mig att ta mig tillbaka igen till Stockholm och hem till min underbara familj! Hoppas att ni har haft en underbar dag!

Kram!

p.s Glöm inte att det är morsdag på söndag! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s