Inred med symmetri!

Hoppas att ni har haft en bra helg! Vi har haft det jättemysigt och varit på grillfest hemma hos min svägerska. Jättemysigt verkligen!

Idag tänkte jag visa lite symmetri inom inredning. Jag älskar symmetri! 🙂 Dock finns det en konst bakom detta också och det får inte bli för mycket. Hotell är väldigt duktiga på symmetri och bra på att skapa en känsla av lugn. Bild från Elite Hotel.

symmetri hotell

Symmetri skapar ett omedvetet lugn hos oss och det blir mindre stökigt för vårt öga. Här har vi ett vardagsrum med symmetri både framför och i bakgrund. Allt i samma ljusa toner, med kuddar, lampor och pallar som står symmetriskt. Bild från Designthusiasm.

symmetri vardagsrum

symmetri vardagsrum2

Även om du har en hel tavelvägg så finns det en dold symmetri i det också. Allt behöver inte vara att det ska vara exakt likadant, bara det är i en symmetrisk ”ram”. Bild ovan och nedan från Pinterest

symmetri vardagsrum1

Oavsett vilket rum det gäller så går det att skapa symmetri. Tänk på att inte göra för mycket av det utan så att det för dig känns och ser bra ut. Vi mår faktiskt bättre av ordning och reda, så upplever du att du har det stökigt ocg aldrig får till det. Börja med symmetri!

Ha en grym måndag! 🙂

Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s