Badrumsvecka!

Då var det söndag igen! 🙂

Denna veckan har jag haft badrumsvecka på Instagram med inspiration med unika badrum för er som vill ha lite inspiration utöver ”det vanliga”. Allt från det stora badrummet till det lilla.

Vi började veckan med mosaik från Stonefactory som har så mycket snyggt att man får avsätta en hel dag för att gå igenom allt 🙂 Denna mosaik kallas fiskfjälls mosaik och är i äkta carrara marmor. Mycket snyggt, eller vad säger du?

 

Sen har jag tagit ett som jag skulle säga är mitt favorit badrum. Älskar dem industriella dörrarna till duschen, golvet, badkaret, dem svarta detaljerna. Ja, allt! Se själv!

 

Svart, vitt, guld passar så bra ihop! Badkar i svart med tassar i guld och snyggt svart golv. Att ställa en spegel mot väggen och sätta upp en tavla gör att rummet känns mer ombonat och ganska osvenskt. Men himla läckert och lämnar verkligen en WOW känsla.

badrum svart golv.jpg

Visste du, att om du har ett badrum som du inte gillar, då kan man enkelt göra om till betong utan att behöva riva det gamla kaklet! Så himla smidigt och jag gillar verkligen den nordiska betongen som passa både till romantisk stil, industri, nordisk och modern. Jag skulle kunna tänka mig att göra om ett av vårat till helt i betong. Nedan har du ett med handfat i betong. Riktigt snyggt ihop med det vita kaklet och dem svarta detaljerna!

 

Rund spegel är så snyggt! Här har man tagit och blandat nytt med gammal. Ett gammalt skåp har blivit underdelen till ett handfat med maror. En stege i ljust trä att hänga handdukarna på. En grön växt som väcker liv i badrummet.

badrum rund spegel

 

Låt oss gå vidare från alla ljusa badrum till ett mörkt, mystiskt och vackert badrum! Älskar mörka badrum, grön mosaik, handfat i egen stil. Riktigt snyggt med grönt och gulddetaljer.

mörkt badrum.jpg

 

Avslutar med ett vackert, gulligt, romantiskt och så där lagom sött badrum. Jag kunde inte hålla mig  ifrån detta söta badrum, allt i gammaldags stil. Men visst är det fint?! 🙂

badrum rosa.jpg

Hoppas att du har kunnat hitta lite inspiration eller kanske bara fått dagdrömma lite! 🙂 Ha en grym söndag och njut av varje minut! Kram!

 

 

 

Bildkällor: Sarah Sherman Samuel, Stonefactory, Pinterest, Style Caster, Life.Style, The English Room 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s