Helgmys!

Måndag igen och nu är kylan tillbaka. I fredags låg jag på vår baksida och solade med ett glas bubbel tillsammans med en ljudbok från bookbeat. Idag åkte vinterjackan på och jag byter ut bubbel mot varm kaffe.

I lördags åkte jag hem till min bästa vän, Emma. Hon bjöd på lyxig frukost med kvarg, turkisk yoghurt, frukt och granola. Så himmelskt gott och enkelt!

frulle.jpg

Hon och hennes sambo skulle på bröllop och hon ville att jag skulle sminka henne och göra i ordning hennes hår. För er som inte visste så har jag ett stort intresse för styling av både människan och hemmet 😉 Älskar att  se resultat, så som att städa, sminka, styla, möblera och måla om. Så här kommer för- och efterbilder!

bild emma för och efter

Vi gjorde även hembakad pizza. Så ett tips till alla er där ute som har grill, köp en weber stenplatta med plåtar till! Det blir som stenugnsbakad pizza med krispig botten! Så himla gott!! Denna är med pinjenötter, chévre, rödbetor, champinjoner, persilja stekt med vitlök, och tomatsås i botten. Avslutningsvis med honung över hela pizzan. Ja, den var magisk!!

hemmagjord pizza.jpg

Så måndag, ny vecka! Jag ska kolla efter badrumsinspiration och dela med mig av till er alla. Så håll ögonen på vår instagram!

Ha en kanondag! KRAM!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s