Vid din sida – dem bortglömda

God morgon!

Nu är det sol sol sol och som vi har längtat! Riktigt härligt så idag blir det till att vara ute mycket och njuta av värmen och solen!

Igår var jag och min sambo på en gala för hemlösa. En grupp som glömdes bort, våra hemlösa pensionärer. En som upptäckte dessa är Jeanette Höglund som arbetade i tunnelbanan. Snabbt från ord till handling tog hon dem under sina vingar och började servera mat och ge dem nya kläder 2 dagar i veckan. Nu görs organisationen Vid din sida om till en stiftelse och nästa steg för dessa personer är att hon nu letar efter ett hem till dem. Jag blir så imponerad av denna människa som lyckats med så mycket på så himla kort tid! Så för alla som läser detta, gå in på deras facebook sida och följ!

vid din sida.jpg

Det var en grymt bra gala och att dem har lyckats med så mycket på så kort tid är otroligt bra. massa fina artister som Tommy Nilsson , Gladys Del Pilar, Jan Johansen och Martin Masarov och massa fler.

Det såldes lotter med fina vinster, tavlor som auktionerades ut i samarbete med  Kjell Bergqvist. Kjell har även han startat simskola i Thailand för barn då det sker otroligt många drunkningsolyckor. Han har även startat något som heter Kjelles tavelresa som han gör tillsammans med Emil Grönholm. Här kan du läsa mer!

kjelles tavelresa.jpg

Men som avslutsord. Glöm inte att ta hand om varandra, se efter er familj, ge kärlek. Ge till de som inte har, förändra det du kan och ta vara på livet!

Kram till er alla!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s