Påsk, snö och SKAM!

Hur är läget med er? Här är allt bra minus snö och minus att jag just nu har extrem tinnitus. Jag har haft tinnitus sen 6 år tillbaka men det la sig och tjutet var så lågt att det inte störde mig längre, men nu har det ökat igen och det är så påfrestande. Jag blir nästan knäpp. Men hey, jag är ju vid liv, frisk för övrigt så man ska ta vara på det som funkar! 🙂

Nu är påsken över. Vi har varit i Blekinge hos min sambos föräldrar. Vi var totalt 25 personer på påsken, det var så himla mysigt! Och som många av oss så åt jag för mycket 🙂 Svärföräldrarnas hus är magiskt fint, med både pool, jacuzzi och mysig trädgård. Dem bor i Blekinge så det är en bit från Stockholm där vi bor tyvärr..

blekinge.jpgNu har äntligen nya säsongen av SKAM kommit! Så taggad för en ny säsong! Så himla bra serie och något verkligen alla bör se! Den förra säsongen passade jag på att se samtidigt som jag tränade på min cykel inomhus vilken var perfekt. Tränade varje dag, med SKAM framför mig, 30 minuter av SKAM och träning. Perfekt! 🙂 Det är väldigt bra att kombinera film, serie eller ljudbok ihop med träning. Jag har precis laddat ner BookBeat och bara ÄLSKAR det. Resan ner gick fortare dessutom!

Vill tipsa om lite snygga saker också som jag har tagit upp i mina händelser på Instagram. Indiska har fått in riktigt snygga grejer! Ett MÅSTE att kolla in! Mycket bohemiskt, naturnära och det finns något för alla!

indiska11.JPG

Ha en fortsatt grym tisdag!

P.S Ring någon idag som du inte pratat med på länge ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s