Vårkänsla!

Oj så skönt väder det är idag! Jag har varit på långpromenad och har precis kommit hem Rosig om kinderna och ett stort leende på läpparna. Och så hittade jag detta vår tecknet!

DSC_0785.JPG

Slängde i en tvätt innan jag gick och tänkte sen putsa våra fönster (som jag nu såg är liiiiiiite skitiga) 🙂 Vi har köpte Kärcher till våra fönster och jag ÄLSKAR den. Den gör att det går fort, smidigt och faktiskt roligt. Jag älskar att se resultat när jag städar så. Perfekt för dig som hatar att putsa fönster! Här hittar du bästa pris!

Kaercher-WV-2-Plus

Förutom denna så kan jag också rekommendera (för er städälskare) en ångmopp. Det har vi och det är magisk! I ett forum på facebook skrev många att dem har problem med att det blir ränder när dem torkar golven och att dem upplever att det ibland att man får torka mycket för att en del fläckar ska försvinna. Been there done that!

Vi har denna! Den kostar runt 1100:- och kommer förenkla ditt liv. Det finns så klart billigare och dyrare men jag tror på att satsa på något mitt emellan. 🙂

angmopp-black-och-decker-autoselect.jpg

Så nu är det dags att städa av! Njut av vädret nu allihopa och ha en kanon dag!! KRAM!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s