Målat och tapetserat!

Måndag igen!

I helgen har jag fixat, målat om, tapetserat och rensat undan. Så skönt! På grabbarnas rum har jag målat om och tapetserat om. Och allt för små pengar! Just nu har Rusta rea på färg och tapeter! Jag målade med färgen Tundra som i vissa rum kan upplevas mer blå än grå, men jag tycker faktiskt att den blev grå. Och sen tapetserade jag med Area Zeppelin.

Vad tycks? 🙂

DSC_0728.JPG

dsc_0771dsc_0769dsc_0758dsc_0756dsc_0737

DSC_0734.JPG

 

Snart bär det av att hämta barnen. Ikväll blir det hemmamys och filmkväll tillsammans i soffan. Barnens sportlov har börjat så imorgon åker vi till simhallen och sen på onsdag bär det av till Blekinge till farmor och farfar.

Ha en underbar måndag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s