Måndag igen!

Då var det måndag igen och helgen svepte förbi som en vind på Öland. Idag gömmer sig solen bakom molnen, det är grått, men och andra sidan var det plusgrader inatt, vilket tyder på vår!

Vi har haft en mysig helg med kalas, middag hos vänner och middag med vänner hemma hos oss. Tänkte tipsa om köksbord som är både snygga och har en bra prislapp!

Matgruppen Pelle från Trademax 6995:-. Retroköksbord med klädda stolar. Finns även som grupp med 4 stolar för 4995:-.

koksbord-1

 

Här kommer ett favoritbord till mig som jag själv gärna skulle ställa i köket, Lyon från Trademax. Detta bord finns också med mörk grå stolar i samma modell. Pris 9995:- och detta finns också i mindre modell med 4 stolar för bara 8495:-. Så himla snyggt!!!

köksbord runt.jpg

 

Låt oss gå över till ett annat retrobord, för dig som söker ett lite mindre bord men som också är så snyggt! Bordet är från Furniturebox, och själva bordet är i marmor och heter Oli och stolarna är i valnöt och heter Harriet, riktigt snyggt ihop! Priset är 5575:-. LOVE IT!

köksbord furniture.jpg

 

Gillar även detta i svart.Bordet består av svarta ben och vit bordsskiva och med svarta stolar. Priset för detta bord är 6495:-. Bordet heter Carla och stolarna heter Peace.

köksbord furniture 2.jpg

 

Gillar du korgstolar? Då har du denna fina matgrupp från IKEA för bara 5691:-.  Vill du inte ha ett runt bord kan du alltid byta ut bordet till ett annat, kanske ett vitt?

ingatorp IKEA.JPGGillar du en ”ren” stil med genomskinliga stolar som också är från IKEA för 6289:-. Jag gillar verkligen dessa genomskinliga stolarna och dem ger rymd, så kanske något för dig som har ett mindre kök men inte vill att köksbordet ska ta över. oppeby klksbord ikea.JPG

Vi avslutar med två bord från Trendrum. Detta bord är ett modern matgrupp med glasskiva och klädda stolar med metallben. Priset är 8799:-. Riktigt snyggt!! 🙂

modern trendrum.jpg

Vi avslutar med en tidlös, populär och mycket prisvärd matgrupp från Trendrum. Denna matgrupp heter Sofiero och kostar endast 5595:-. Klassiskt snyggt!

sofiero

Ha en grym måndag och glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s