Spegel, spegel på väggen där..

Äntligen fredag!

Hör och häpna, jag önskar mig en spegelvägg! Känns kanske lite 80/90-tal,  men såg en bild där dem hade en spegelvägg som fastnade på hornhinnan och nu kan jag inte bli av med den.

Förra året kom det smygandes tillbaka i våra hem, men jag tror nog ni behöver en extra skjuts för att ni ska våga ta steget. Så jag tänkte inspirera, länka och ge tips till er idag, och som alltid, till en billigare peng! (Inga Chanel-speglar för flera tusen här inte) 🙂

Den ”enkla spegelväggen”! Vad behövs? Speglar, fästen och en vägg, Voilá!

Ikea har såklart billiga spegelväggar där du själv monterar upp dem som du vill. Här kan man vara lite kreativ och rita upp en mönster innan och inte kanske bara köra 4 på bredden och 6 på längden, utan vrid och vänd lite!

spegelvagg

Du kan också köpa olika speglar och sätta upp, som en tavelvägg. Roligt sätt att göra en egen spegelvägg på! Här kan du blanda med solspeglar, ovala och runda. Solspegel finns på rusta i både silver och guld för bara 99,90:-/st. TIPS! Dem har även en bricka med spegel i för 79:-, denna går också att hänga upp på väggen!spegelvägg2.JPG

 

Jag själv hade tänkt att köpa fyrkantiga speglar med ram och sätta upp i vår trappa där jag har målat med kalklitir, istället för att sätta upp tavlor. Jag vill behålla den industriella känslan men få in ljuset som reflekteras i speglarna. Dessa finns också på rusta och finns i olika färger och det går alltid att måla/spraya om dem om man vill ha dem i annan färg. Dessa kostar just nu bara 29,90:-/styck, vilket är ett riktigt kap!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Du kan såklart ha spegelvägg i vilket rum som helst! Det fyller mer funktion än att bara spegla sig i, det ger också rum större känsla, det ger extra ljus av reflektioner. Så har du ett mindre rum som du vill ge känslan av att det är större kan du enkelt skapa det genom att sätta dit en spegel eller spegelvägg.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ha en grym fredag och njut av helgen! Kram på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s