Barninredning!

Torsdag betyder snart fredag! 🙂

Som en del av er kanske har läst så är jag bonusmamma till 4 barn, vilket är helt magiskt underbart och dess barn gör mitt liv så mycket rikare!

Jag har inte skrivit något eller heller för den delen lagt upp så mycket gällande barninredning, men någon gång ska vara den första! Det finns så otroligt mycket gulligt och fint och allt beror ju på vilken ålder barnen är i.

Men vi börjar med detta jättesöta tält som barn älskar att leka i! Dessa finns i blått, rosa och grått. Jag gillar alla tre men skulle jag välja skulle det nog bli det gråa 😉 Vi har ett dm vi köpte in från IKEA som också är gulligt och liknar ett cirkustält. Denna är från Room99 och kostar 329:-. Och kan varmt rekommendera denna sajt som snabbt skickar ut det du har beställt och bra kundservice!

Tält barnrum.JPG

Några som också har steppat upp och blivit grymma på barninredning är H&M! Hej och hå! Jag ser deras grejer överallt och jag kan inte säga något annat än att jag ÄLSKAR den! Dem har massor med söta mattor med gulliga motiv, som den nedan för 299:-.

HM matta.jpg

Tapeter gör ganska mycket också och jag har själv tapetserat denna underbara tapet från Rusta som kallas Släktträd och kostar 149:-/rulle. Enkel att sätta upp och så himla gullig. Vi har denna i rummet hos vår 10-åring och hon älskar den! Hur söt?!

rusta-slakttrad

Men har du ingen lust att slänga upp en ny tapet så kan du alltid glädja dig åt att det finns väggdekor som är enkelt att sätta upp och ger liv till barnrummet. Och då fortsätter vi på spåret med ugglor från Fyndiq för bara 119:-.

väggugglor.png

Sen har vi också IKEA som såklart har näst intill allt för alla! Jag älskar deras nya lampa DRÖMMINGE. En ballong som kommer i färgerna blått, rött och gult för 79:-/st.

ballonglampa.JPG

En pläd är alltid bra att ha och även att ha som överkast till barnens sängar eller bara som extrafilt då den är så himla mysig! Vi har två av dessa filtar och dem är enkla att tvätta och har hållit sig fina trots det billiga priset på 99:/st från Rusta.

plad-rusta

Sen finns det hur många söta posters som helst på Desenio! Man behöver inte heller alltid ha en ram till utan går att sätta upp som enkel poster. Enkelt att byta ut och ändra om och det krävs inte heller några monsterspik för att sätta upp, och lika snyggt!

posters_barn

När det kommer till förvaring kan man aldrig få för mycket att förvaringsmöjligheter i ett barnrum! Allt från stora lådor till små söta förvaringslådor, som dessa nedan från Jollyroom. Dem har inte bara saker till bebisrum men också till dem äldre. Pris 179:- (ordn. pris 249:-)

förvaring barn 3.jpeg

Så avslutar jag med lite bilder från grabbarnas rum här hemma. Ska göra om här inom kort. Måla om och köpa in nya poster och sätta in ett skrivbord till dem. Ha en awesome dag och hoppas att solen även skiner där du är! Kram på er!!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s