Nytt porslin till våren?

Sol, sol, sol! Nu är den äntligen här, en liten stund i alla fall! 🙂

Vi kom hem från Hurghada, Egypten, för 4 dagar sen och semestern känns redan som bortblåst och det känns som att all färg har ”trillat av”. Men, borta bra men hemma är bäst!

Idag har jag varit på långpromenad med hundarna, solen är framme och jag njuter verkligen av att vi går mot ljusare tider och att våren snart är här. Det är inte långt kvar nu, håll ut 🙂

Jag funderar på att byta ut vårt porslin, vi har idag från IKEA och jag älskar det men vi har haft det ett tag nu och det börjar bli slitet. Vi har serien ARV i grått, som bilden nedan.

arv-ikea-tallrik

Så här kommer lite inspiration och tips!

En serie som jag nu har spanat in som jag verkligen ÄLSKAR är från Rusta och heter Ester. Denna nya serie tror jag kommer få flytta in i många kök, eller vad tror du? Denna underbara serie finns i grått, vitt och turkost.

 

 

På MIO finns det också en hel del att välja mellan. Fastnat för några av deras serier. Vi börjar med Phoeme serien som är romantiskt, lantlig och bara så där enkelt snygg och tidlös.

Phoeme MIO.jpg

 

Sen har vi den nya serien Evora från MIO som finns i vitt, rosa och grått. Snyggt att kombinera ihop i olika färger.

Mio tallrikar.JPG

 

Den tredje serien jag fallit för på MIO är denna underbara rustika serien Bitz. Bara älskar denna serien, den är magiskt snyggt gjord! Den finns i svart och grått. Läckert  att duka med. Den är också ganska ovanlig med sin ”ruffa” stil.

tallrik mio 2.JPG

 

Låt oss gå vidare, det finns så mycket snyggt att det nästan är svårt att välja 🙂

Här kommer en serie som är från 2015 skapad av Maria Vinka för Indiska, Chennai. Vackert orientaliskt inspirerad med passar i nästan alla hem! Denna finns också i flera färger.

Indiska chennai.jpg

Jag följer samma mönster och går vidare till Cervera som har en underbar tallriksserie som heter Harmony. Även denna i tre olika färger men också snyggt att blanda lite.

 

Som sagt, det är svårt att välja, vilken är din favorit?

Glöm inte bort att kolla blocket! (går inte att påminna för mycket om det) Nedan har jag listat andra e-butiker och butiker som säljer snygga tallrikar som man kan kolla in! Ha en grym kväll nu! KRAM!!

Ö&B 

Lagerhaus

Haléns 

Ellos


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s