Vem är din inredningsguru?

Jag håller på att måla om vårt vitrinskåp och som alltid – det tar alltid längre tid än vad man räknat med. Men det kommer bli så fint! Lägger upp bilder så fort det är klart, förhoppningsvis ikväll redan!

Man har olika inredningsstilar och ibland blandar man i olika rum. Minimalistisk, retro, shabby chic, New England, rustik m.fl. Jag älskar alla och såklart som många andra så byter jag ibland. Men har du en inredningsguru som läser dina tankar, kan se din inredningsdröm? En sån har jag! Och det är min bästa väns mamma Christine. Jag har vuxit upp med denna underbara människa och kallar henne även mamma. Min mamma gick bort när jag var 8 år gammal och Christine omfamnade mig redan som tonåring.

Hon är tidigare frisör men sjukskriven pga av värk. Christine har alltid haft en öga för ”det där” både när det gäller frisyrer, mode och inredning! Varje gång man kommer hem till henne så blir man överraskad över något nytt! Och det är alltid så himla fint!

Hon har alltid varit en inspirationskälla till att skapa ett inrednings-mecca och med ändå ganska små medel.

inredning-jul

Denna bild fick jag idag av henne… Hur fint?? 🙂 Hon skapar detaljer som gör att man måste kisa med ögonen för att se det. Det finns heller ingen människa i världen som kan skapa så mycket julkänsla hemma som hon.

Vem har du som guru? 🙂

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s