Julkrans och sticksår

img_5399

Gjorde min egna julkrans idag till att ha utomhus. Har varit och plockat granris i mängder, för det behövs. Idag satte jag mig på hallgolvet hemma, med en kopp kaffe, julmusik, ståltråd, natursnöre, avbitartång och sax. Jag börjar riva runt i påsen med allt granris och det sticks, men envis som jag är river jag ut allt på golvet.

Jag börjar med att göra storleken på kransen med hjälp av ståltråden, formar den till en ring, klipper av och fäster en grankvist ståltråden. Sen tar jag fram mitt natursnöre och virar det runt, runt och runt.. Sitter i frid och får sen syn på ett gäng, typ 3 st, spindlar irra omkring framför mig. Jag är livrädd för allt som kryper och inte kan skälla eller mjaua!

Kastade mig upp, fångade in dem 8 ”benta” besökarna och visade dem ut. PUH! Fortsätter med mitt mästerverk och sticker mig om och om igen. Men envis som jag är tänker jag ”Äh jag är ändå snart klar”!

Så efter några obehagliga incidenter blev jag äntligen klar med min krans. Det är inte den vackraste jag sett men det är min egna, som jag har gjort och jag är stolt! 🙂

 

Så tips!

  • Använd handskar om du ska handskas med ris av något slag
  • Skaka av riset utanför innan ni tar in det 🙂
  • Ha tålamod och gott humör

Kör hårt nu allihopa! 🙂

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s