Stora lökar?

God morgon!

img_4752Här sitter jag och tittar på morgonnyheterna och dem pratar om julpynt såklart eftersom att det inte är så långt kvar till första advent. Det som man ser som trend är att man plockar in mer av naturen och kransar mer än tomtar och ”pryttel”. Sen kommer diskussionen upp om amaryllis och stora lökar. 🙂 Så ett tips är att titta efter stora lökar, ju större desto bättre. Se även till att skaften inte har några bruna fläckar.

Jag som var så tidig med mitt julpynt känner nu att jag ligger efter! Men idag ska jag ut och leta upp resten av v¨rt julpynt och få upp lite mer på utsidan.

Ska även plocka egen mossa idag nu när snön har försvunnit från marken. Jag brukar även klippa av lite granris att ta med hem. Det finns så mycket man kan göra med granris, både till inomhus och utomhus. Jag lägger ofta en liten ”matta” av granris utanför dörren. Prova själv, det går att göra så himla mycket och nästintill omöjligt att misslyckas!

Kommer lägga upp lite bilder på instagram så följ kontot Inredningstipset!

Ha en fortsatt trevlig dag!!

 

instagram-bild


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s