Hemmamys & snöbollskrig

IMG_4751.PNGTjolahopp i snön!

Idag har vi alla varit hemma och njutit av snön. Alla barnen har varit ute och byggt snökoja, snögubbar, gjort snöänglar och självklart snöbollskrig 🙂 Efter lunch nu har jag drömt mig bort om julen – så klart! Bilden är från min bästa väns mamma, som är otroligt duktig på att dekorera och pynta! Jag har lärt mig massor av henne. Skålen ni ser på bilden är en skål som även jag har och fick från henne i present. Superfin att dekorera till julen!

Här kan man verkligen nyttja det fina vi har i naturen. Själv har jag även köpt lite vita hyacinter som ska ner, grön mossa som jag har plockat i skogen och sen lite murgröna. Sen är det egentligen bara att dekorera med det man tycker är fint. Kul också att få säga ”Det där har jag gjort själv!” 🙂

img_4766Hittade denna fantastisk adventsljusstake här för 399:-. Finns även i vitt men jag gillar verkligen denna i mässing.

Det är verkligen tidlös och vacker. Så 2 av dessa till köket kanske?

I köket kör vi på vitt, svart och mässing, det passar bra ihop, plus att det är enkelt att byta ut sin inredning utan att behöva byta ut allt i köket för att det ska passa ihop. Vilket jag även tycker är nyckeln till bra inredning. Framförallt om man ska byta mellan årstiderna på ett enkelt sätt. Nu är det snart dags att gå bort till pulkabacken med barnen med lite varm choklad!

Ha en underbar torsdag och glöm inte att tagga oss i era inredningstips på instagram!

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s