Snökaos & julplaner

Hikea-ljusej alla fina!
Det börjar vankas julplanering, som verkligen är både jättehärligt och lite stressigt. Något som underlättar är ju verkligen att börja i tid. Jag brukar tänka, vilket tema vill jag ha på min jul? Traditionell, modern, orientalisk eller bara … enkel? I år kommer vi att ha traditionell med inspiration från USA med lite xtra allt 🙂  Kommer köra lite lager på lager. Grå duk från ellos.se i linne, och massor med ljus från Ikea. Kommer se till att närmare jul plocka in lite granris som jag dekorerar vårt bord med. Tänk vad fina saker vår natur har att erbjuda! Gör du detta så passa på att gå ut och plocka mossa, ris, kottar och granris. Det går att dekorera allt med detta eller göra egna kransar och det är så enkelt och blir så fint!

Be creative 🙂

Tagga gärna oss på instagram när ni hittar tips på inredning.

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s